Allergiaportaalin palvelut

Löydä itsellesi sopivaa ja turvallista kosmetiikkaa

Allergiaportaali on palvelu, jossa kosmetiikalle allergisoitunut henkilö voi etsiä itselleen tietoa sopivista ja turvallisista kosmetiikka- ja hygieniatuotteista. Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys on kehittänyt kosmetiikan Allergiaportaalin yhdessä asiantuntijoidensa kanssa. RAY:n tuella toteutettu Allergiaportaali valmistui vuonna 2005.

Tuotevalikoimamme on monipuolinen, jotta allerginen kuluttaja löytäisi mahdollisimman paljon itselleen sopivia tuotteita. Allergiaportaali tarjoaa seuraavanlaisia palveluita:

Rekisteröityminen

Lisää informaatiota allergioista ja sopivista tuotteista löydät rekisteröitymällä palveluumme. Rekisteröityminen on maksutonta. Kun sinulla on lääkärin toteama allergia jollekin kosmetiikan raaka-aineelle, voit tehdä itsellesi allergiaprofiilin ja katsoa, montako sopivaa tuoteryhmää löydät itsellesi. Rekisteröitynyt ei voi tallentaa tai tulostaa listauksia sopivista tuotteista.

Kertatilaus sopivista tuotteista

Allergiaportaalissa on monenlaisia listausvaihtoehtoja kosmetiikalle allergisoituneelle henkilölle. Yleisin listausvaihtoehto on laaja tuotevalikoima 25 €, joka kattaa apteekkien, päivittäistavarakauppojen, markettien ja erikoismyymälöiden tuotteita. Tuotelistauksen voi tilata joko suoraan Nordean verkkopankkiyhteydellä tai Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen kautta. Muita kertatilausmahdollisuuksia ovat mm.

Kampaamotuotteet 15 €

Kosmetologituotteet 15 €

Apteekkituotteet 15 €

Aurinkotuotteet 10 €

Ihonhoitotuotteet 15 €

Sarjoittain, esim. Nivea 7 €

Käyttöoikeus

Allergiaportaalin tuotetietoja päivitetään jatkuvasti ja uusia tuotteita tulee markkinoille koko ajan. Kertatilauksen sijaan voit valita käyttöoikeuden Allergiaportaaliin joko 6 tai 12 kuukaudeksi. Käyttöoikeuden avulla saat tietoa kaikista sinulle sopivista tuotteista ja ostopaikoista. Lisäksi voit käyttää sanakirjaamme, jossa on n. 6000 raaka-aineen nimet ja funktiot.

Puolen vuoden käyttöoikeus 38 €

Vuoden käyttöoikeus 54 €

Iho- ja kosmetiikkaneuvonta

Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen maksuton, valtakunnallinen neuvonta auttaa sinua kosmetiikkaan ja iho-ongelmiin liittyvissä asioissa. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse kosmetiikka@allergiahelsinki.fi tai rekisteröityneenä käyttäjänä kysymys/palaute- toiminnon kautta.Helsingin Allergia- ja Astmayhdistys - Helsingfors Allergi- och Astmaförening ry
Pihlajatie 34, 00270 Helsinki, puh. 010 279 0991 / 040 834 8803
www.allergiahelsinki.fi